Ondersteuning voor ouderen

 

Ervaart u als familielid of verzorger één of meerdere van de onderstaande zaken bij uw vader, moeder en/of cliënt?

  • Betalingsachterstanden
  • Toenemende zorgkosten
  • Minimale kennis van de digitalisering
  • Beginnende dementie
  • Opname in een verzorgingstehuis

 

Wat kan Aktiva betekenen voor uw familielid of cliënt?

Aktiva B.V. biedt ouderen die een leeftijd hebben bereikt van 67 jaar (pensioengerechtigde leeftijd) volledige ondersteuning in hun financiën. Wij hebben voor deze doelgroep een pakket ontwikkeld waarbij ouderen de benodigde ondersteuning krijgen. Via deze dienstverlening worden de vaste lasten betaald zoals huur of hypotheek, de gas en elektranota, de drinkwaterlasten en de zorgverzekering. Tevens worden de overige lasten betaalt, inventariseren wij de schulden en treffen regelingen met schuldeisers.

Het betreffende pakket wordt voornamelijk afgenomen door cliënten die 67 jaar of ouder zijn en hebben geconcludeerd dat zij hun financiën niet meer zelf kunnen beheren. Het blijkt dat ouderen niet hun kinderen of een ander familielid willen betrekken in hun financiën, maar bij voorkeur een specialist willen aanwenden.

 

Digitalisering van financiële diensten:

Veel ouderen raken het financiële overzicht kwijt door digitalisering van financiële diensten. Veel instanties zijn gestopt met het sturen van brieven. De computervaardigheden van ouderen zijn vaak minimaal, hierdoor verliezen de meeste ouderen het financiële overzicht en kunnen er achterstanden in de betalingen ontstaan. Voorkom dit en schakel Aktiva in! Benieuwd naar ons budgetbeheerpakket voor ouderen? Hier treft u een overzicht van het budgetbeheerpakket ‘Ouderen’.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze dienstverlening, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze specialisten. 

9.1

starstarstarstarstar-half-empty

Klantbeoordeling voor Aktiva

34 beoordelingen Bekijk

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning

Vestigingen van Aktiva