Budgetbeheer Oldambt

Samen met uw budgetbeheerder in Oldambt werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Oldambt, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldambt »

Schulden oplossen in Oldambt

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Oldambt.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Oldambt (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Oldambt. Aktiva biedt in de gemeente Oldambt budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Oldambt gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Oldambt »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Oldambt samen?

Aktiva werkt in Oldambt met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Groningen

Limor Groningen

Wij werken in Oldambt samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Oldambt samen met Humanitas. Deze samenwerking in Oldambt is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
VNN Groningen

VNN Groningen

Wij werken in Oldambt samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Oldambt is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Nonaa

Nonaa

Nonaa biedt 24/7 woonopvang met dagbesteding voor jonge LVG-moeders/gezinnen en met psychische- en gedragsproblematiek. Zij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren en jongvolwassenen die niet zelfstandig kunnen wonen.
Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Oldambt daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan een telefonisch adviesgesprek