Budgetbeheer Littenseradiel

Samen met uw budgetbeheerder in Littenseradiel werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Littenseradiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Littenseradiel »

Schulden oplossen in Littenseradiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Littenseradiel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Littenseradiel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Littenseradiel. Aktiva biedt in de gemeente Littenseradiel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Littenseradiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Littenseradiel »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Littenseradiel samen?

Aktiva werkt in Littenseradiel met diverse organisaties samen, waaronder:

Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Littenseradiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Littenseradiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Littenseradiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Littenseradiel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Littenseradiel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Scala Welzijn

Scala Welzijn

Scala Welzijn richt zich op gespecialiseerde begeleiding, bemoeizorg genoemd. Zij ondersteunen daarbij de regio Littenseradiel én schakelen ons in voor het beheren van de financiën.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Littenseradiel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Littenseradiel en omstreken.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Littenseradiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Littenseradiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan een telefonisch adviesgesprek