Budgetbeheer Kollumerland

Samen met uw budgetbeheerder in Kollumerland  werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Kollumerland, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Kollumerland »

Schulden oplossen in Kollumerland

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Kollumerland.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Kollumerland (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Kollumerland. Aktiva biedt in de gemeente Kollumerland budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Kollumerland gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Kollumerland »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Kollumerland samen?

Aktiva werkt in Kollumerland met diverse organisaties samen, waaronder:

Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Kollumerland werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Kollumerland en omstreken.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Kollumerland. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Kollumerland samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Kollumerland is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Kollumerland samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Kollumerland is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Kollumerland samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Kollumerland is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Kollumerland samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Kollumerland is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan een telefonisch adviesgesprek