Budgetbeheer Het Bildt

Samen met uw budgetbeheerder in Het Bildt werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Het Bildt, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Bildt »

Schulden oplossen in Het Bildt

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Het Bildt.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Het Bildt (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Het Bildt. Aktiva biedt in de gemeente Het Bildt budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Het Bildt gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Het Bildt »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Het Bildt samen?

Aktiva werkt in Het Bildt met diverse organisaties samen, waaronder:

Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Het Bildt werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Het Bildt en omstreken.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Het Bildt samen met Humanitas. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Het Bildt samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Het Bildt. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Het Bildt samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Het Bildt samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Het Bildt is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan een telefonisch adviesgesprek