Budgetbeheer Groningen

Samen met uw budgetbeheerder in Groningen werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Groningen, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Groningen »

Schulden oplossen in Groningen

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Groningen.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Groningen (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Groningen. Aktiva biedt in de gemeente Groningen budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Groningen gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Groningen »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Groningen samen?

Aktiva werkt in Groningen met diverse organisaties samen, waaronder:

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland te Groningen

Reclassering Nederland helpt cliënten weer te integreren in de maatschappij. Wij ondersteunen Reclassering Nederland in Groningen daarbij met het beheren van de financiën van de cliënten.
MEE Groningen

MEE Groningen

Wij werken in Groningen samen met Mee Groningen. Deze samenwerking in Groningen is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.
Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Groningen. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Humanitas District Noord

Humanitas District Noord

Wij werken in Groningen samen met Humanitas. Deze samenwerking in Groningen is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.
Philadelphia

Philadelphia

Waar Philadelphia in Groningen ondersteuning biedt bij Wonen, Begeleiding en Dagbesteding, ondersteunt Aktiva in Groningen hun cliënten bij financieel beheer.

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan een telefonisch adviesgesprek