Budgetbeheer Enschede

Samen met uw budgetbeheerder in Enschede werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Enschede, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Enschede »

Schulden oplossen in Enschede

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Enschede.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Enschede (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Enschede. Aktiva biedt in de gemeente Enschede budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Enschede gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Enschede »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Enschede samen?

Aktiva werkt in Enschede met diverse organisaties samen, waaronder:

PitTwente

PitTwente

Doel van de samenwerking met PitTwente in Enschede is het aanbieden van hulpverlening t.b.v. deelname aan de maatschappij en een passende baan. Zo richt PitTwente zich op wonen en werken en wij op de financiën van de cliënt.
Tactus Enschede

Tactus Enschede

Tactus en Aktiva werken in de regio Enschede aan een snel en effectief herstel voor mensen die lijden onder een verslaving. Financiën spelen hierbij vaak een probleem en daarvoor zetten wij onze expertises in Enschede.
Jarabee Enschede

Jarabee Enschede

Waarbij Jarabee de inwoners van Enschede ondersteunt op gezin en opvoeding, veiligheid, ouderschap en scheiding, onderwijs en zorg, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, ondersteunen wij op financieel beheer.
Gemeente Enschede

Gemeente Enschede

Samen met de wijkcoaches van de gemeente Enschede begeleiden wij de inwoners van Enschede bij hun financiën. Samen met de gemeente Enschede inventariseren wij de inkomsten, uitgaven en schulden.
Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Stadsbank Oost Nederland te Enschede

Wij helpen u samen met de Stadsbank Oost Nederland bij het vinden van de meest passende oplossing voor uw schulden. Zo laten wij de stadsbank voor u het minnelijk traject oppakken in de regio Enschede
Humanitas District Oost

Humanitas District Oost

Wij werken in Enschede samen met Humanitas. Deze samenwerking in Enschede is gericht om ondersteuning te geven op allerlei gebieden variërend van maatjescontacten bij inburgering tot het doorbreken van eenzaamheid.

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan een telefonisch adviesgesprek