Budgetbeheer Dantumadiel

Samen met uw budgetbeheerder in Dantumadiel werken aan een schuldenvrije toekomst? Aktiva heeft uitstekende budgetbeheerders in dienst om u daarbij te helpen.

In elke gemeente zijn er diverse voorzieningen getroffen voor burgers met schulden. Zo ook in Dantumadiel, waar Aktiva steeds meer klanten mag helpen met het oplossen en voorkomen van schulden.

Direct hulp nodig? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dantumadiel »

Schulden oplossen in Dantumadiel

Schulden vormen niet alleen een probleem voor uzelf, maar hebben ook een negatief effect in de samenleving. Door financiële problemen aan te pakken draagt Aktiva een steentje bij aan de leefbaarheid in Dantumadiel.

Waarom Aktiva

Net als bijna alle Nederlandse gemeentes biedt Dantumadiel (gratis) schuldhulpverlening aan, middels Stadsbank Oost Nederland te Dantumadiel. Aktiva biedt in de gemeente Dantumadiel budgetbeheer aan. Als u voor onze dienstverlening kiest, dan ervaart u de volgende voordelen van onze dienstverlening:

  • Duidelijke en begrijpelijke communicatie
  • Geen wachtlijsten
  • Gratis adviesgesprek
  • Persoonlijk contactpersoon met assistent
  • U wordt snel geholpen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gemotiveerde professionele medewerkers

Wilt u snel geholpen worden door professionals die duidelijk communiceren en aandacht hebben voor u? Dan moet u bij ons zijn. Vele inwoners van de gemeente Dantumadiel gingen u al voor.

Overtuigd? Vraag nu een adviesgesprek aan in Dantumadiel »

Schulden oplossen

Een budgetbeheerder beschermt u tegen schuldeisers. Zodra u bij ons onder budgetbeheer staat dienen de deurwaarders en incassobureaus zich voortaan bij ons te melden. Uw gezin krijgt dan geen deurwaarders meer aan de deur waardoor u een heleboel rust terugkrijgt.

Met wie werken we in Dantumadiel samen?

Aktiva werkt in Dantumadiel met diverse organisaties samen, waaronder:

Community Support

Community Support

Community Support coacht en begeleidt op alle levensterreinen in de regio Dantumadiel. Zo zoeken zij samen naar oplossingen om de zelfstandigheid te bevorderen. Wij worden daarbij ingeschakeld voor ondersteuning op het financiële vlak.
Limor Leeuwarden

Limor Leeuwarden

Wij werken in Dantumadiel samen met Stichting Limor. Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om ondersteuning te bieden aan mensen die te maken hebben met schulden, dakloosheid en verslavingen.
Zienn Leeuwarden

Zienn Leeuwarden

Wij werken in Dantumadiel samen met Zienn Opvang en ondersteuning. Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om sociaal kwetsbare mensen te ondersteunen en helpen
VNN Leeuwarden

VNN Leeuwarden

Wij werken in Dantumadiel samen met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN). Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om iedereen met problemen door gebruik van alcohol, drugs, gokken of gamen te ondersteunen.
Kredietbank Nederland

Kredietbank Nederland

In de regio Dantumadiel werken wij veel samen met de Kredietbank Nederland. Samen met hen bestrijden wij de schuldenproblematiek in Dantumadiel en omstreken.
MEE Friesland

MEE Friesland

Wij werken in Dantumadiel samen met Mee Friesland. Deze samenwerking in Dantumadiel is gericht om ondersteuning te geven aan mensen met een beperking en hun netwerk.

Help mij!

Vul dit formulier in voor vrijblijvende hulp en ondersteuning.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Plan een telefonisch adviesgesprek